Liigan kurinpito lähes armahti Ben Tardifin – KooKoo-tähti selvisi minimaalisella pelikiellolla

Ben Tardif

KooKoon Ben Tardif on saanut yhden ottelun mittaisen pelikiellon Pelicansia vastaan torstaina pelatun ottelun tapahtumista.

Matsi oli toisessa erässä, kun Tardifin ja tshekkipakki Michal Jordanin välille syntyi Pelicansin päädyssä eripuraa. Tämä kiista päättyi kuitenkin varsin tylyllä tavalla, kun Tardif tempaisi Jordania poikittaisella mailalla suoraan kaulaan.

Tuomaristo tarkisti tilanteen videolta ja KooKoon kultakypärä passitettiin suihkun puolelle.

Kurinpito otti asian tarkasteluun ja päätyi antamaan Tardifille yhden ottelun pelikiellon.

– Pelaajien välisessä kiistatilanteessa Tardif iskee poikittaisella mailalla vastustajaa edestäpäin kaulaan. Delegaatio katsoo, että Tardif on vastustajan kasvoihin osuvalla poikittaisen mailan iskulla piittaamattomasti vaarantanut vastustajaa, ja teko huomioiden tilanteesta tulee määrätä pelikielto, kurinpidon raportissa todetaan.

Raportissa mainitaan myös, että vaikka Tardifilla on jo aiempaa kurinpitohistoriaa, niin Liigan kurinpitosääntöjen mukaan, kun käsiteltävänä oleva tilanne arvioidaan yhden ottelun pelikiellon arvoiseksi – kuten tässä tapauksessa on tehty – ei määrättävää rangaistusta koroteta pelaajan kurinpitohistorian johdosta.

Tästä tilanteesta Ben Tardif sai pelikieltoa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Liigan YouTube-kanavalta.


Pelaajat:
Joukkueet: