Ben Bloodin julkaisema ruokakuva aiheutti kohun – Ässät vastasi IS:lle: ”Se oli tällainen italianpata”

Ben Bloodin julkaisema ruokakuva aiheutti kohun – Ässät vastasi IS:lle: ”Se oli tällainen italianpata”

Tapparan Ben Blood julkaisi keskiviikon Ässät-pelin jälkeen Twitterissä kuvan, jossa näkyi porilaisjoukkueen tarjoama ruoka ottelun jälkeen.

Blood kritisoi päivityksensä yhteydessä Ässien tarjoamaa ruokaa, joka ei kieltämättä ole urheilijoille kovin suotavan näköistä palautumisruokaa.

Ässien markkinointipäällikkö Jarkko Ruusunen antoi vastineensa Ilta-Sanomien haastattelussa, jossa mies pahoitteli tilannetta.

– Se oli tällainen italianpata, mutta valitettavasti lopputulos oli visuaalisesti erittäin epäonnistunut. Ruoan täytyy näyttää ja maistua hyvältä, Ruusunen sanoo IS:lle.

Ruusunen kertoo haastattelussa olleensa välittömästi yhteydessä Bloodin ja välittäneensä anteeksipyynnön Ässien puolesta. Tämän lisäksi Ruusunen toteaa, ettäs seuran sisällä aloitettiin tutkinta tapauksen johdosta.

– Aloimme välittömästi selvittää, mitä ravintolassa on tapahtunut. Selvitys on vielä kesken. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ruoan ainesosat olivat aivan oikeat, mutta visuaalinen lopputulos oli huono, Ruusunen kertoo IS:lle.

Ruusunen toteaa vielä haastattelun yhteydessä, että ruoat on suunniteltu yhdessä pelaajien kanssa.

Ben Blood julkaisi Twitterissä kuvan Ässien tarjoamasta ruoasta

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut