“Veri-Penan” siirto varmistui – Ben Blood palaa Lahden Pelicansin paitaan

Ben Blood Tappara Liiga / Pallomeri.net

Yli satakiloinen ja 193-senttinen jenkkipuolustaja Ben Blood on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Lahden Pelicansin kanssa.

Edellisen kerran hänet nähtiin Pelicansin paidassa kausilla 2015-2017. Tämän jälkeen tie vei Porin Ässien kautta Cardiff Devilsin riveihin EIHL:ään, minkä jälkeen hän pelasi vajaat kolme kautta Tapparassa.

Viime kaudella Blood kiekkoili itävaltalaisen Graz99ersin riveissä ja merkkautti 43 runkosarjaottelussa tehot 5+9=14. Jäähyminuutteja kertyi 74.

Tällä kaudella Blood on ollut ilman seuraa ennen kuin Pelicans nappasi hänet.

– Palaan Lahteen todella innoissani. Rakastan Suomea ja erityisesti tätä kaupunkia, jolla on ikuinen paikka sydämessäni. Suurin ero edelliseen visiittiini on siinä, että olen vanhempi, kokeneempi ja nykyisin myös perheellinen mies, Blood kertoo Pelicansin tiedotteessa.

“Pelsujen” päävalmentaja Tommi Niemelä tietää, mitä paluumuuttajalta on lupa odottaa.

– Ben tuo joukkueeseemme ennen kaikkea voittavaa puolustuspelaamista. Hän on erittäin ”solidi” ja kovaotteinen puolustuspään puolustaja, joka pystyy pysäyttämään vastustajan liikettä. Hän pystyy myös hyökkäämään kiekolla ja kiekottomana. Hyökkäyspelitaidot ovat saattaneet jäädä aika monelta huomioimatta, Niemelä sanaili.

Blood sanoo olevansa hyvässä kunnossa, mutta tarvitsevansa muutamat jäätreenit alle ennen kuin hän hyppää tositoimiin. Jenkkipuolustajan on määrä saapua Lahteen ensi viikolla.


Pelaajat:
Joukkueet: