Video: Saivatko ottelijat liikaa siimaa? – Bellator-tuomari antoi täysin yksipuolisen mäiskinnän jatkua peräti 40 sekuntia

Bader vs Nemkov Bellator 244 / Pallomeri.net

Bellator-tuomari antoi ottelijoille siimaa ratkaista mestaruusottelu keskenään. Matsi päättyi 40 sekunnin yksipuoliseen tylytykseen.

40 sekuntia on ohikiitävä hetki ihmiselämän vinkkelistä katsottuna, mutta vapaaotteluhäkissä ehtii tapahtua hirveästi samassa ajassa.

Vapaaotteluproomotio Bellatorin järjestämässä Bellator 244 -otteluillassa nähtiin osoitus tästä, kun Ryan Bader puolusti promootion kevyen raskaan sarjan mestaruuttaan Vadim Nemkovia vastaan.

Ottelun loppu herätti ihmetystä, sillä Nemkov tiputti Baderin rajulla potkulla toisessa erässä ja aloitti sen jälkeen todellisen lyöntisateen. Bader oli pahoissa vaikeuksissa, mutta kehätuomari antoi myllytyksen jatkua noin 40 sekuntia, ennen kuin päätti keskeyttää ottelun Baderin kaaduttua kolmatta kertaa kanveesiin ja julistaa Nemkovin uudeksi mestariksi.

Mainos alkaa

Kehätuomarin hidas toiminta herätti paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa. Vapaaotteluasiantuntija Luke Thomas totesi Nemkovin tyrmänneen Baderin 283 kertaa 30 sekunnissa.

Legendaarinen UFC-kehätuomari ja nykyinen selostaja John McCarthy asettui kuitenkin tukemaan oikeutta jakanutta Kerry Hatleyä.

– Mielestäni Hatley teki hyvää työtä ymmärtämällä ottelijoiden tason sekä itse kamppailun merkityksen. Hän antoi Baderin uida syvissä vesissä. Kun hän näytti, ettei hän pystynyt enää uimaan, keskeytti Hatley ottelun, McCarthy perusteli.

Vadim Nemkov koulutti Ryan Baderia Bellator 244 -otteluillassa:

Katso myös: Video: Aleksander Povetkin järkytti nyrkkeilymaailmaa – Dillian Whyte tippui hurjalla alakoukulla