Video: Järkyttävä lopetus vapaaottelumatsille – kaksi peräkkäistä potkua munille, ottelija ulvoi kivusta

Peter Stanonik Bellator 245 lopetus / Pallomeri.net

Bellator 245 -otteluillassa nähtiin poikkeuksellisen karu lopetus ottelulle, kun Peter Stanonikia potkaisiin kahdesti munille.

Vapaaottelupromootio Bellatorin perjantaina järjestämässä Bellator 245 -otteluillassa nähtiin julma ottelun lopetus, kun tuomarin oli pakko tuomita Raymond Danielsin ja Peter Stanonikin välinen ottelu päätyneeksi.

Ottelun toisen erän alussa potkunyrkkeilijänä tunnettu Daniels esitteli potkuja, joiden tähtäys ei ollut aivan parasta luokkaa. Hän potkaisi terävällä kierrepotkulla Stanonikia munille ja ottelu keskeytettiin hetkeksi, että kovista kivuista kärsinyt Stanonik ehtisi keräilemään itseään.

Parin minuutin tauon jälkeen Stanonik pystyi jatkamaan ottelua, mutta ilo jäi lyhyeksi. Danielsin ensimmäinen perille saama osuma oli, kuinka ollakaan, kova kierrepotku suoraan Stanonikin kasseille.

Mainos alkaa

Stanonik jäi toisen osuman jälkeen kanveesiin kivusta ulvoen. Kehätuomari Jason Herzogilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin keskeyttää ottelu, joka päättyi näin ollen siis ratkaisemattomaan.

Bellator 245:ssä nähtiin julma lopetus, kun Peter Stanonik sai kaksi potkua munille: