Aivan uskomaton kori MM-karsinnoissa – Belgian pelaaja pussitti hämmästyttävällä onnenkantamoisella

Belgian Retin Obasohan

Belgian takamies Retin Obasohan teki koripallon MM-karsinnoissa aivan käsittämättömän korin upottaessaan todellisen onnenkantamoisen.

Koripallon Euroopan MM-karsintojen A-lohkossa Belgia oli kovaa valuuttaa ryöpyttäessään lohkojumbo Slovakiaa pistein 102-59. Belgialla tuntui onnistuvan aivan kaikki ja tätä kuvasti eräs kori, jonka Belgian takamies Retin Obasohan upotti toisen neljänneksen lopulla.

Tilanne lähti liikkeelle, kun Obasohan riisti pallon omalla kolmen pisteen viivalla ja karkasi läpiajoon. Obasohanin mielessä siinsi komea donkki, mutta todellisuuden puolella 188-senttisen takamiehen ajatukset jäivät melko kaukaiseksi haaveeksi.

Obasohanin pomppu ja taidot eivät näet tällä kertaa aivan riittäneet. Obasohan löi pallon korirenkaan takareunaan ja peliväline kimposi siitä korkeuksiin. Tämä oli kuitenkin Obasohanin onnenpäivä. Hän jäi seuraamaan palloa katseellaan ja sai hetken kuluttua nähdä sen sujahtavan aivan sukkana renkaan läpi.

Vaikka tässä yksittäisessä tilanteessa Obasohanilla olikin rutkasti tuuria mukanaan, niin hän oli kovassa iskussa heittäen lopulta 18 pistettä ja oli myös ottelun paras pistemies.

Belgian Retin Obasohan upotti MM-karsinnoissa aivan käsittämättömän onnekkaan korin:

Tsekkaa myös: Supertähti Nikola Jokic teki NBA-historian arvokkaimman sopimuksen – kuittaa 270 miljoonaa dollaria