Fanit buuasivat Belgian joukkueelle – kapteeni Kevin De Bruyne käski pelaajat koppiin

Kevin De Bruyne Belgia

Belgian fanit buuasivat joukkueelleen Ukraina-ottelun jälkeen ja kapteeni Kevin De Bruyne komensi joukkueen pois kentältä.

Belgian ja Ukrainan välinen EM-kisojen lohkovaiheen päätöskierroksen ottelu päättyi keskiviikkoiltana 0-0-tasapeliin, eikä tämä miellyttänyt Belgian faneja. Heitä mitä ilmeisimmin ärsytti se, kun joukkue ei hakenut lopussa hanakammin voittoa. Esimerkiksi kulmapotkut pelattiin lyhyenä ja Belgian pelaajat yrittivät vain pelata aikaa.

Loppuvihellyksen jälkeen Belgian fanit buuasivat omilleen, kun joukkue oli tulossa kiittämään heitä kapteeni Kevin de Bruynen johdattamana. Buuaus yltyi entisestään, kun De Bruyne kuulutettiin stadionilla ottelun parhaaksi pelaajaksi. Tämän jälkeen De Bruyne käänsi selkänsä yleisölle ja käski myös joukkuekaverinsa pois kentältä.

Mainos alkaa:

– Me yritimme voittaa pelin. Meillä oli maalintekopaikkoja, mutta emme ottaneet riskejä kulmapotkussa, koska tiesimme, että saattaisimme päästää maalin. Olisimme olleet ulkona kisoista, jos niin olisi käynyt. Se on sääli, ettemme onnistuneet maalinteossa sitä ennen. Meillä oli paikkoja. Me vain tarvitsemme fanit tueksemme. Me tarvitsemme heitä. Me tarvitsemme heitä ottelussa Ranskaa vastaan. Muuta sanottavaa minulla ei ole, De Bruyne kommentoi tapausta ESPN:lle.

Kevin De Bruyne kyllästyy fanien buuaamiseen ja komentaa koko joukkueen pois kentältä:

Katso myös: Järjetöntä touhua – fani hyppäsi katsomosta vaarallisesti Cristiano Ronaldon päälle


Pelaajat:
Joukkueet: