Uskomattoman tyhmä ulosajo – Oshawa Generalsin Beckett Sennecke keihästi jäässä ollutta vastustajaa

Beckett Sennecke Oshawa Generals

Junioriliiga OHL:ssä nähtiin hämmästyttävän typerä temppu, kun Oshawa Generalsin Beckett Sennecke keihästi vastustajan pelaajaa.

Kanadan juniorikiekkoilun pääliigoihin kuuluvan Ontario Hockey Leaguen sunnuntain kierroksella nähtiin harvinaisen typerä temppu ottelussa, jossa Oshawa Generals isännöi Peterborough Petesiä.

Kyseessä oli ottelun kolmannessa erässä sattunut tapaus, jonka päätteeksi tuomarit passittivat Oshawan Beckett Sennecken pelistä pihalle. Tapaus nähtiin, kun varsinaista peliaikaa oli viitisen minuuttia. Sennecke oli menossa takaisin omalle kenttäpuoliskolleen, kun hän näki Peterborough’n Samuel Mayerin makaamassa jään pinnassa.

Sennecke teki aivan ääliömäisen valinnan ja päästyään Mayerin kohdalle, hän päätti keihästää tätä. Tuomaristo ei rumaa ja idioottimaista temppua missannut, vaan Sennecke lähti pelistä välittömästi suihkun puolelle.

Sennecke ei aiheuttanut joukkueelleen suoraa vahinkoa, sillä peli oli tilanteessa 5-5 ja samoissa lukemissa mentiin jatkoajalle. Sennecke oli kuitenkin tehnyt ottelussa tehot 2+1, joten hän ei ollut mukana hakemassa ratkaisua. Lopulta Peterborough voittikin pelin jatkoajalla maalein 6-5.

Oshawa Generalsin Beckett Sennecke ottaa harvinaisen typerän ulosajon:

Katso myös: Uskomaton maali Sveitsin liigassa – Romain Loeffel yllätti Reto Berran omasta päädystä


Pelaajat:
Joukkueet: