Anaheim Ducks teki yllätysvalinnan kolmantena – Beckett Sennecke meni täysin shokkiin kuultuaan nimensä

Beckett Sennecke Anaheim Ducks

NHL draftin ensimmäisen kierroksen isoin yllätys nähtiin kolmannella varausvuorolla, kun Beckett Sennecke päätyi Anaheim Ducksiin.

NHL:n varaustilaisuuden kiehtovimpia piirteitä on se, miten vaikea seurojen liikkeitä on lukea, vaikka ennakoivat tahot olisivatkin kovin yksimielisiä rankingeissaan. Seurat kuitenkin arvottavat pelaajat aivan omilla kriteereillään ja tavoillaan. Jotkut valitsevat pelipaikan mukaan tai painottavat muita asioita kuin scoutit ja asiantuntijat, jotka ennakkorankingeja väsäävät.

Tämän vuoksi joka vuosi sattuu yllätyksiä ja tällä kertaa ensimmäisen kierroksen isoin yllätys nähtiin kolmannella vuorolla. Anaheim Ducks nimittäin päätti valita Beckett Sennecken, joka oli rankingeissa sijoitettu yksinomaan kymmenen kärjen ulkopuolelle.

Mainos alkaa:

Tämä näkyi myös osuvasti Sennecken omassa reaktiossa, joka oli varsin huvittava. Hän näet meni täysin shokkiin kuultuaan nimensä jo kolmannella vuorolla ja meni selvästikin hetki ennen kuin hän alkoi tajuta, mitä juuri oli tapahtunut.

Beckett Sennecke menee täysin shokkiin, kun Anaheim Ducks valitsee hänet kolmantena:

Katso myös: Konsta Helenius ja Emil Hemming varattiin ensimmäisellä kierroksella – Macklin Celebrini oli odotetusti ykkösvaraus


Pelaajat:
Joukkueet: