Video: Bears-pelaaja teki järjettömän päällekarkauksen NFL-matsissa – alkoiko kaikki hammassuojasta?

Javon Wims Chicago Bears / Pallomeri.net

Chicago Bears joutunee tulemaan tovin verran toimeen ilman laitahyökkääjä Jawon Wimsiä tämän käytyä vastustajan kimppuun. 

Chicago Bearsin laitahyökkääjä Javon Wims lensi pihalle sunnuntain NFL-kierroksella New Orleans Saintsia vastaan pelatusta ottelusta ja häntä odottanee pelikielto. Wims kävi kolmannella neljänneksellä Saintsin Chauncey Gardner-Johnsonin kimppuun ja iski tätä kahdesti päähän.

Päällisin puolin vaikutti siltä, että Wims kävi kolhimassa Gardener-Johnsonia täysin ilman provosointia, mutta myöhemmin erään Twitter-käyttäjän viitseliäisyyden ansiosta nousi esiin tapaus, joka saattoi hyvinkin selittää kaiken.

Aiemmin kolmannella neljänneksellä parivaljakko otti verbaalisesti yhteen erään pelin jälkeen ja tällöin Gardner-Johnson repäisi Wimsin kypärästä roikkuneen hammassuojan irti ja heitti sen maahan. Wims vaihdettiin tämän tilanteen jälkeen pois, joten hän ei päässyt kostamaan heti.

Wimsin vuoro koitti 10 minuuttia myöhemmin, jolloin heti kentällepaluun jälkeisen pelin jälkeen hän suuntasi Gardner-Johnsonin luo yritti repiä hänen hammassuojaansa irti ja kun ei siinä onnistunu, hän alkoi mätkimään.

Tämän teorian lisäksi raportit kertovat Wimsin paljastaneen, että Gardner-Johnson olisi sylkäissyt häntä päin. Bears menetti lopulta Wimsin lisäksi myös sarjapisteet, sillä Saints repi matkaansa vierasvoiton jatkoajalla pistein 23-26.

Bears-laitahyökkääjä Javon Wims käy Saintsin Chauncey Gardner-Johnsonin kimppuun:

Aiempi tilanne, jossa Gardner-Johnson heittää Wimsin hammassuojan maahan:

Katso myös: Video: NFL-matsia pelattiin tylyssä kelissä – raju tuulenpuuska blokkasi Raidersin potkumaaliyrityksen


Joukkueet: ,