BBC: Neymar valmis jopa 40% palkanalennukseen päästäkseen takaisin Barcelonaan

BBC: Neymar valmis jopa 40% palkanalennukseen päästäkseen takaisin Barcelonaan

BBC Radio 5 Liven asiantuntijan mukaan PSG:n brassitähti Neymar on valmis melkoisiin myönnytyksiin päästäkseen palaamaan Barcelonaan.

BBC Radio 5 Live -ohjelman asiantuntijan Guillem Balaguen mukaan Neymar on valmis tulemaan merkittävästi vastaan palkkapyynnössään, jotta pitkään huhuttu siirto Barcelonaan toteutuisi.

Balague kertoo Neymarin olevan valmis peräti 40% palkanalennukseen. Tämä tarkoittaisi sitä, että leikkuri veisi noin 15 miljoonan euron siivun hänen palkkapussistaan. Balaguen mukaan siirron toteutuminen on vahvasti myös Barcelonan intresseissä.

Lionel Messi, Gerard Pique ja Luis Suarez haluavat hänen takaisin, mutta myös presidentti Josep Maria Bartomeun mandaattia on vielä kaksi vuotta jäljellä ja hän haluaa jättää suuren perinnön.

Neymar harjoittelee parasta aikaa yksinään PSG:ssä ja sen on spekuloitu olevan suoraa seurausta vellovasta siirtosaagasta sekä PSG:n halusta poistaa häiriötekijöitä joukkueen ympäriltä. PSG:n urheilujohtaja Leonardo on tyrmännyt spekulaatiot radiokanava RMC:n haastattelussa.

– Se on väärä käsitys. Häntä ei ole työnnetty syrjään, vaan hän harjoittelee henkilökohtaisen kuntoutusohjelman mukaisesti.

Jaa tämä:

Joukkueet: ,
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut