Bayern ja Atletico käynnistävät fantasyfutis-viikonlopun!

FanTeam | Pallomeri
FanTeam | Pallomeri

Viikonloppu alkaa lähestyä, ja näin perjantaisin tarjolla on tuttuun tapaan 5-a-side turnauksia illan mielenkiintoisista otteluista. Perjantain turnaukset keräävät koko ajan yhä enemmän pelivaihtoa, eikä tämä ilta ole varmasti poikkeus. Muista että takuupotti (GPP) on vain minimitakuu, ja moni turnauspotti on lopulta tätä summaa suurempi.

Hurjassa vireessä oleva FC Bayern matkustaa Eintracht Frankfurtin vieraaksi, ja 10-ottelun mittainen voittoputki pistetään testiin. La Ligan illan ottelussa nähdään puolestaan yksi mestarisuosikeista Atletico Madrid. Ticolla on edessä tiukka vieraspeli hyvin kautensa aloittaneen Deportivon kotiluolassa. Ennen klo 21.30 hulinoita tarjolla on myös Turkin Super Lig -otteluita, joissa on mukana myös yksi Istanbulin jäteistä Besiktas. Onko wanha kettu Mario Gomez avain turnausvoittoon? Illan päättää vielä Lontoon paikallispeli Brentford-QPR klo 21.45.

Tarjolla on turnauksia lähtien €2 aina €50 sisäänostoilla, joten vaihtoehtoja on niin suuren kuin pienen pelikassan pelaajille. Viikonlopun ‘Main Event’ pelataan tietysti lauantaina: €2000 Takuupotti Valioliigasta. Tänä viikonloppuna tuo turnaus koostuu vain lauantain klo 17.00 otteluista, joka on fantasyfutis-pelaajille todella mukava bonus: pystyt tarkistamaan avauskokoonpanot jokaiseen turnauksen otteluun! Lauantaina on myös €100 Freeroll sekä Valioliigaan että Bundesliigaan, ja pitkä lista muita turnauksia. Mourinhon & Kloppin kohtaaminen klo 14.45 käynnistää herkullisen pelipäivän.

Muista myös FanTeamin blogi: http://www.fanteam.com/blog
Pelivihjeitä julkaistaan aina perjantaisin (Valioliiga, Bundesliiga) sekä tiistaisin Mestarien Liigaan.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos vähintään 10 000 euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen.

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis