Video: Mestarien liigassa sensaatiomainen nöyryytys – Bayern München murskasi Barcelonan

Mestarien liigassa barcelona luis suarez - pallomeri.net

Mestarien liigassa päästiin perjantai-iltana todistamaan hämmentäviä hetkiä, kun Bayern München järjesti Barcelonalle todellisen nöyryytyksen.

Joukkueiden välisessä puolivälierässä nähtiin peräti 10 osumaa ja voitto kirjattiin Bayernille käsittämättömin lukemin 8-2.

Maalinteon ottelussa aloitti Bayernin Thomas Müller, kun pelikellosta oli ehtinyt kulua vajaat neljä minuuttia. Barcelona onnistui pikaisesti tasoituksessa, kun muutamaa minuuttia myöhemmin David Alaba ohjasi pallon epäonnekseen omaan maaliin.

Ottelu alkoi kuitenkin ratketa jo avausjaksolla, sillä sekä Ivan Perisic, Serge Gnabry että Müller onnistuivat vielä maalinteossa ja tauolle mentiin 4-1-lukemissa.

Mainos alkaa

Luis Suarezin kavennusosuma tunnin pelin kohdalla oli lohduista laihinta, sillä Bayern osui sen jälkeen vielä neljästi. Maaleista vastasivat Joshua Kimmich, Robert Lewandowski sekä kahdesti osunut – Barcelonasta Bayernissa lainalla oleva – Philippe Coutinho.

”Olemme täällä voittaaksemme mestaruuden”

– Meillä oli todella hauskaa. Tietenkin Barcelona on erityinen joukkue, joten meidän piti olla aggressiivisia. Kun saamme pallon, meillä on valtavasti lahjakkuutta hyökkäyksessä, Thomas Müller sanoi ottelun jälkeen.

– Nyt täytyy kuitenkin kasata rivit uudelleen, kerätä energiaa ja keskittyä jatkoon. Olemme täällä voittaaksemme mestaruuden.

Välierässä Bayern saa vastaansa voittajan lauantai-iltana pelattavasta puolivälierästä Manchester City – Lyon. Toisessa välierässä kohtaavat PSG ja RB Leipzig.

Mestarien liigassa saatiin todistaa uskomatonta maalijuhlaa:

Videon voit katsoa myös YouTubessa.


Joukkueet: ,