Kuvat: Bauer lähti mahtavalla tavalla mukaan koronan vastaiseen taisteluun – kehitti virukselta suojaavan maskin

Kuvat: Bauer lähti mahtavalla tavalla mukaan koronan vastaiseen taisteluun – kehitti virukselta suojaavan maskin

Jääkiekkovarusteiden valmistaja Bauer on lähtenyt omalla panoksellaan mukaan koronaviruksen vastaiseen sotaan kehittämällä suojamaskin.

Uutuus muistuttaa hieman metsurien käyttämää suojamaskia ja sitä on kaavailtu terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön, jotta nämä välttyvät koronaviruksen pisaratartunnoilta.

– Suoja, jonka kanssa urheilijat voivat antaa joukkueelleen kaiken – se on meidän perintömme, Bauerin tweetissä sanotaan.

– Nyt olemme kuitenkin kaikki samaa joukkuetta ja valjastimme tehtaamme kasvosuojien tuottamiseen, jotta hoitotyön ammattilaiset voivat taistella COVID-19:ää vastaan turvallisesti ja auttaa haavoittuvimpia yksilöitä.

Ensimmäinen tuotettu malli on tarkoitettu kertakäyttöiseksi, mutta kehitteillä on myös pidempää käyttöä kestävä maski. Bauer on ottanut projektistaan yhteyttä Quebecin viranomaisiin ja toivoo saavansa tuotteen julkaisulle hyväksynnän.

– Voisimme tarjota ensimmäiset visiirimme käyttöön jo ensi viikolla, Bauerin varapääjohtaja Dan Bourgeois kertoi kanadalaismedia RDS:lle.

Idea maskista syntyi alunperin videokonferensissa, jossa Bauerin asiantuntijat miettivät, miten he voisivat tuoda oman kortensa kekoon koronaviruksen vastaisessa taistelussa.

Lue myös: The Athletic: NHL-seurat selvittävät halliensa varaustilanteita – paluu jäälle tapahtuu elokuussa?

Bauer kehitti huurtumattomalla pleksillä varustetun virussuojan:


Mikäli tweetti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut