Video: Ilkeä pomppu osui baseball-siepparia kasseille – vastustaja lohdutti potkimalla haaroihin

baseball-sieppari / Pallomeri.net

Korean baseball-liigassa nähtiin koominen tapaus, kun sieppari sai pallon arkaan paikkaan ja ilmeisen ajattelematon vastustaja pahensi asiaa.

Baseball-siepparit ovat syystäkin lajin parhaiten suojattuja pelaajia. Kovimmillaan syöttö voi tulla kohti sadan mailin tuntinopeutta, jolloin pallo tekisi pahaa jälkeä osuessaan suojaamattomaan kohtaan.

Koska siepparin pitää olla syvässä kyykkyasennossa ja hänen täytyy pystyä myös liikkumaan, niin ei heitä oikein voi haarniskaankaan pukea. Suojaamattomia kohtia siis löytyy ja aina pallo voi ottaa pompun.

Näin kävi Korean KBO-liigassa, jossa lyöjä pyyhkäisi pienen kosketuksen palloon mailankärjellään. Siitä pallo kimposi normaalista poikkeavassa kulmassa syöttölautaan ja siitä suoraan siepparin kiveksille.

Mainos alkaa

Sieppari lakosi välittömästi maahan ja oli ilmeisen tuskissaan. Hämmentävän ja perin koomisen lisäsyvyyden tapaukselle toi kuitenkin lyöjän reaktio. Hän ensin taputti sieppari takapuolelle mitä ilmeisimmin kannustaakseen siepparia. Tämän jälkeen hän päätti kuitenkin mennä vielä pidemmälle ja lohdutti säkkiensä kohtaloa surrutta siepparia potkimalla häntä samalla seudulle!

Joko lyöjä ei vain ajatellut touhujaan ihan loppuun asti tai sitten hän on sadisti, joka saa olla tyytyväinen, ettei sieppari kyennyt juuri sillä hetkellä nousemaan ja tempaisemaan häntä päin näköä.

Korealainen baseball-sieppari saa pallon säkeille, eikä vastustaja auta asiaa:

Tsekkaa myös: Tampa Bay Lightning keräsi varoja koronatyöhön – huutokaupan voittaja saa virallisen tryoutin