Video: Barysin Tomas Jurco veti linjatuomaria poikittaisella – selvisi naurettavan lyhyellä kakulla

Tomas Jurco Barys Nur-Sultan

Barys Nur-Sultanin tähtihyökkääjä Tomas Jurco sai käsittämättömästi vain yhden ottelun pelikiellon annettuaan linjatuomarille poikittaista.

Ak Bars Kazan isännöi Barys Nur-Sultania maanantain KHL-kierroksella ja ottelun tuoksinassa nähtiin erittäin törkeä temppu, josta tuomittiin aivan käsittämätön rangaistus.

Kyseessä oli toisessa erässä nähty tilanne, jossa Barysin tähtihyökkääjä Tomas Jurco tormäsi linjatuomariin kaukalon kulmassa ja kosti raitapaidalle välittömästi.

Jurco tölväisi tahallaan ja päivänselvästi linjatuomaria poikittaisella mailalla kylkeen. Temppunsa jälkeen Jurco yritti jatkaa peliä aivan muina miehinä, mutta seuraavalla pelikatkolla Jurcolle ilmoitettiin, että hänen pelinsä oli sitä myöten selvä. Jurco käyttäytyi kuin mitään ei olisi tapahtunut ja näytti olevan yhtä kysymysmerkkiä, että miksi hänelle annettiin ulosajo.

Ulosajon paikka oli täysin selvä ja Jurcon temppua voi vain ihmetellä. Vielä enemmän täytyy kuitenkin ihmetellä KHL:n ratkaisua, sillä liiga tiedotti Jurcon saaneen törkeästä tempauksestaan vain yhden ottelun pelikiellon.

Barysin Tomas Jurco vetää linjatuomaria poikittaisella mailalla ja sai vain yhden ottelun pelikiellon:

Katso myös: Video: Mikko Rantanen tarjoili rystypassin – Nazem Kadri painoi voittomaalin uuniin


Joukkueet: