Toinen joukkue vetäytyy KHL:n pudotuspeleistä – Barys Nur-Sultanin pelit päätökseen

SHL KHL Vantaalla Teräs-Kiekon erotuomari u18 pikkuleijonat kiekko-espoo Allsvenskan jääkiekko ice hockey - pallomeri.net

KHL:n pudotuspelejä ei ole virallisesti peruttu, mutta kato käy tästä huolimatta, sillä Jokereiden lisäksi myös Nur-Sultan ilmoitti vetäytyvänsä sivuun.

Jokerit ilmoitti viikonloppuna jäävänsä sivuun pudotuspelien toiselta kierrokselta koronaviruksen vuoksi. Helsinkiläisille oli ehdotettu kotipelien pelaamista jopa Pietarissa, jotta joukkueen vetäytyminen olisi saatu estettyä. Jokerit ei kuitenkaan ymmärrettävästi suostunut ehdotukseen, vaan jättäytyi kokonaan sivuun.

Nyt KHL sai lisää vastaavia uutisia, sillä Barys Nur-Sultan ilmoitti niin ikään jäävänsä pois pudotuspeleistä. Kazakstanissa kaikkien urheilutapahtumien järjestäminen on tällä hetkellä kiellettyä, joten päätös oli käytännössä pakkokin tehdä. Barys Nur-Sultanin oli määrä kohdata tiistaina Sibir, mutta tuo ottelusarja ei tämän päätöksen myötä toteudu.

Tämä tarkoittaa samalla kahden suomalaispelaajan kauden päättymistä, sillä Barysin riveissä kiekkoili Iiro Pakarinen ja Atte Ohtamaa.

Nähtäväksi jää, mikä on lopulta koko KHL:n kohtalo, sillä nyt mukana on enää kuusi joukkuetta. Kauden keskeyttäminen olisi varmasti ainoa oikea ratkaisu, mutta toistaiseksi tuota päätöstä ei ole tullut.


Joukkueet: