Tyly temppu OHL:n playoffeissa – Barrie Coltsin Brandt Clarke teki joukkueensa kymmenennen maalin ilmaveivillä

Barrie Colts Brandt Clarke

OHL:ssä nähtiin tyly tempaus, kun Barrie Coltsin Brandt Clarke nöyryytti vastustajaa ilmaveivillä, vaikka taululla oli jo murskalukemat.

Barrie Colts murskasi Hamilton Bulldogsin Kanadan pääjunnuliigoihin kuuluvan Ontario Hockey Leaguen neljännesvälierien avausottelussa tylyin 10-2-lukemin, eikä Barrien kymmenes osuma olisi voinut enää tylymmin tai nöyryyttävämmin syntyä.

Barrie pyöritti ylivoimaa, kun kiekko pelattiin maalin takana toimistoaan pitäneen Brandt Clarken lapaan. Clarke, joka oli takonut otteluun jo tehot 1+4, halusi vielä lisää ja päätti tehdä illan toisensa näytöstyylillä.

Hän kaapaisi kiekon lapansa päälle ja yhdellä sulavalla liikkeellä kiepautti kiekon ilmaveivillä yläputken alle ohi täysin hölmistyneen Bulldogs-veskarin.

Vaikka maali oli upea, niin kanadalaisessa kiekkokulttuurissa tällaisia temppuja katsellaan hieman kieroon. Etenkin tilanteessa, jossa peli on jo selvä ja taululla seisoo ennestäänkin murskalukemat, tällaisen maalin tekemistä pidetään huonona urheiluhenkenä, joten Clarke tuskin saa pelkkää ihailua maalistaan, vaikka suorituksen arvostajiakin varmasti löytyy paljon.

Barrie Coltsin Brandt Clarke kiskoo ilmaveivillä joukkueensa kymmenennen maalin:

Katso myös: Tragikoominen tilanne Liigan playoffeissa – Pelicansin Ben Blood ajeli pakkiparinsa pois pelistä