Barcelonan taaperrus jatkui La Ligassa – tällä kertaa yllättäjänä Cadiz

barcelonan kurimus jatkui - pallomeri.net

Barcelonan meno on tällä kaudella ollut tahmeaa ja kurimus jatkui torstai-iltana, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin Cadizin vieraana.

Suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Barca ei avausjaksolla päässyt maalipaikoille, mutta toisella nelivitosella paikkoja alkoi siunaantua. Myös Cadizilla oli omat vaaran paikkansa, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut käyttämään mahdollisuuksiaan.

65. peliminuutilla vieraiden horisonttiin tuli synkkiä pilviä, kun Frankie de Jong joutui jättämään kentän toisen keltaisen kortin myötä.

Barcan päävalmentaja Ronald Koeman on ollut jo hyvän tovin potkuhuhujen alla, ja tuorein tulos lisännee vettä tähän myllyyn entisestään. Valmentaja itse yritti nähdä tuloksen taakse.

– Olen sanonut useita kertoja, että yritämme voittaa jokaisen ottelun. Mutta täytyy olla realistinen: katsokaa joukkuettamme ja siitä puuttuvia pelaajia, meiltä puuttui seitsemän avauksen pelaajaa, Koeman sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Kaikki ei ole aina kiinni tuloksesta. Meidän täytyy analysoida joukkueen suorituksia, asennetta ja sitoutumista. Siitä minulla ei ole mitään valitettavaa.

Ottelun parhaita paloja – tässä tapauksessa siis maalipaikkoja – voit ihastella La Ligan YouTube-kanavalla.


Joukkueet: