Video: Barcelonan uuden hankinnan nolo ”kikkavideo” lähti leviämään – seura yritti paikkailla myöhemmin

Barcelonan Sergino Dest / Pallomeri.net

Barcelonan Ajaxista vastikään ostama laitapakki Sergino Dest yritti esitellä taitojaan kikkavideolla, josta tuli nolo kömmähdysten sarja.

Ajaxista vastikään La Liga -jätti Barcelonaan siirtyneen laitapakki Sergino Destin antama ensivaikutelma oli vähintäänkin ristiriitainen.

Dest yritti Barcelonan järjestämässä esittelytilaisuudessa antaa näyttöjä teknisestä osaamisestaan, mutta homma ei lähtenyt heti toimimaan aivan junan vessan tavoin.

Dest yritti useaa eri kikkaa ja temppua, mutta pallo ei vain totellut häntä. Nolot kömmähdykset päätyivät videolle ja lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Destin ”kikkavideota” on katsottu pelkästään Twitterissä yli kaksi miljoonaa kertaa.

Mainos alkaa

Seura yritti myöhemmin pelastaa sekä omia että vasta 19-vuotiaan ja 26 miljoonaa euroa maksaneen hankintansa kasvoja julkaisemalla vastavedoksi omilla tileillään hieman onnistuneempia suorituksia.

– Sade lisäsi vaikeustasoa, mutta Sergino Dest näytti mistä hänet on tehty!, Barcelonan edustaja kirjoitti toisen videon saateessa.

Barcelonan uusi hankinta Sergino Dest yrittää väläytellä tekniikkaansa esittelytilaisuudessaan:

Myöhemmin Barcelona julkaisi itse hieman onnistuneemman otoksen:

Toisessa onnistuneemmassa videossa seura vetosi sateen lisäämään vaikeustasoon:

Katso myös: Video: Teemu Pukki mokasi pahasti – liukastui ja kämmäsi rankkarin


Joukkueet: