Barcelona valittaa Griezmann-siirrosta saamastaan 300€ sakosta

Siirtoikkuna 2019 Antoine Griezmann Barcelona

Suurseura Barcelona ei aio niellä saamaansa 300€ sakkoa, jonka seura sai koskien toimintaansa Antoine Griezmannin siirrossa. Seura valittaa tuomiosta.

Barcelonalle tuomittiin 300 euron sakot liittyen Antoine Griezmannin siirtoon. Barca hankki Griezmannin rivehinsä kesällä Atlético Madridista maksamalla tämän 120 miljoonan euron ulosostohinnan. Barcelona on nyt ilmoittanut valittavansa sakoista.

Riita syntyi siitä, että Atléticon mukaan Barcelona oli tehnyt pelaajan kanssa esisopimuksen jo aiemmin, kun ulosostohinta oli vielä 200 miljoonaa euroa.

Mainos alkaa:

Espanjan jalkapalloliiton kilpailukomitea tutki asiaa ja langetti torstaina vitsikkään sakon. Komitea perusteli naurettavaa rangaistusta sillä, ettei se ollut saanut vedenpitäviä todisteita sopimuksen solmimisesta isomman ulosostohinnan aikana.

Rangaistus tuli siis neuvottelujen aloittamisesta ilman Atléticon lupaa. Atlético vaati Barcelonalta puuttuvaa 80 miljoonaa ja seura ilmoitti niin ikään valittavansa tuomiosta.

Barcelonan valituksen syynä on, että seura ei tunnusta tehneensä mitään väärää ja pitää näin ollen pientäkin sakkoa aiheettomana.

 


Pelaajat:
Joukkueet: