Barcelona-Valencia näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

Barcelona-Valencia näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun!

La Ligassa on lauantaina todellinen huippukamppailu, kun Barcelona saa Camp Noulle vieraaksi Valencian. Tässä live stream otteluun!

Barcelona-Valencia – tässä live stream:

La Ligaa johtava Barcelona yrittää kasvattaa sarjajohtoa lauantai-iltana, kun vieraaksi saapuu Valencia. Seitsemäntenä oleva vierasjoukkue ei ole aivan esiintynyt materiaalin edellyttämällä tasolla, mutta parempaa on kuitenkin viime aikoina nähty.

Valencia otti viikolla henkisesti arvokkaan voiton Copa del Reyssä, kun joukkue nousi lisäajalla kahden maalin takaa välieriin. Se antaa varmasti rutkasti itseluottamusta lauantain hankalaan vieraspeliin.

Barcelona on hävinnyt 19 edellisestä kotiottelusta ainoastaan yhden, joten siltä kantilta Valencialle ei sovi antaa paljoa toivoa. Kauden ensimmäinen peli päättyi kuitenkin lukemiin 1-1, joten siltä kantilta Valencia tietää mitä pisteen saaminen edellyttää.

Ottelu käynnistyy klo 19:30 ja se näkyy suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta.

La Ligan ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut