Barcelona-Real Madrid ilmainen live stream – näin katsot ottelun maksutta

Lionel Messi Barcelona Juventus / Pallomeri.net

La Liga -kauden yksi odotetuimmista hetkistä koittaa lauantaina, kun Barcelona ja Real Madrid kohtaavat. Tässä live stream otteluun!

El Clásico -erikoistarjous: Molempien voitosta tarjolla megakerroin 50.00!

Barcelona – Real Madrid – ilmainen live stream El Clásico -otteluun

La Liga -kauden ensimmäinen El Clásico pelataan lauantaina klo 17:00, kun Real Madrid matkustaa Camp Noulle Barcelonan vieraaksi. Kummallakaan ei ole viime aikoina oikein kulkenut, sillä molempien edellinen sarjaottelu päättyi shokkitappioon. Tämän lisäksi Real Madridin avausottelu Mestarien liigassakin päättyi katastrofaaliseen kotitappioon Shakhtarille.

Näin ollen molempien leirissä halutaan voittaa tämä matsi varmasti ekstrakovaa, sillä tappio tietäisi jälleen entistä negatiivisempaa keskustelua joukkueen ympärille.

Mainos alkaa

Viime kaudella klassikot päättyivät 0-0-tasapeliin ja Realin 2-0-voittoon. Barcelona on tietysti kotikentällään hienoinen suosikki, mutta lopullisen voittajan arvuuttelu on lähes mahdotonta, sillä kummallakin on tietyt ongelmakohdat, joiden ilmaantuminen peliin pilaa esityksen totaalisesti. Se joukkue, joka saa tasaisemman suorituksen pöytään on taatusti vahvoilla.

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!