Video: Barcelona kaatoi Sevillan Supercupin tajuttomassa maalirallifinaalissa

Mestarien liigan hallitseva mestari Barcelona sekä Eurooppa-liigan hallitseva mestari Sevilla kohtasivat toisensa Supercupin finaalissa Georgiassa tiistai-iltana. Ottelusta muodostui aivan tajuton maaliralli ja lopulta Barcelona voitti Supercupin kannun kotiinsa jatkoajan jälkeen numeroin 5-4 (4-4. 3-1)!

Ottelu oli tuskin alkanut, kun Sevilla siirtyi kaikkien yllätykseksi johtoon. Ever Banega pamautti eroottisen kauniin vaparin vasempaan ylähannuun ja 0-1 siihen.

Mutta sitten 7. minuutilla Barcelona sai vaparin 18 metristä ja kukapas muukaan kuin Lionel Messi antoi vasurikaunottarensa laulaa ja pallo löysi kotinsa oikeasta yläpestästä, 1-1! Ja vartin kohdalla Messi laukoi vaparista oikean tolpan kautta 2-1-maalin. On se kova jätkä! Ja vielä avausjakson lopussa Rafinha teki numeroiksi 3-1.

Mainos alkaa:

Toisen jakson alussa kolisi lisää, kun Luis Suarez sijoitti Sevilla-puolustuksen virheen jälkeen pallon maaliin ja lukemiksi 4-1. Maali-ilottelu jatkui 57. minuutilla, kun Sevilla-ikoni Jose Antonio Reyes laukoi lukemiksi 4-2.

Sitten 71. minuutilla Sevilla sai rankkarin ja Kevin Gameiro tykitti pallon maaliin, 4-3! Ja uskomatonta, mutta totta – Sevillan Yevhen Konoplyanka tasoitti 80. minuutilla pelin numeroiksi 4-4. Ottelu eteni jatkoajalle kahdeksan osuman jälkeen ja lopulta Barcelonan Pedro laukoi ratkaisun. Barcelona voittoon numeroin 5-4!

Tästä voi ihastella ottelun kaikki yhdeksän maalia: