Barcelona-Chelsea näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Barcelona-Chelsea näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Euroopan huippujoukkueet valmistautuvat kovaa vauhtia alkavaan kauteen, joten tarjolla on mielenkiintoisia harjoituspelejä. Tässä live stream Barcelona-Chelsea-otteluun!

Barcelona-Chelsea – ilmainen live stream:

Barcelona on tehnyt yhden kesän kovimmista hankinnoista, kun seura onnistui kaappaamaan Atlético Madridin tähtipelaajan Antoine Griezmannin. Nähtäväksi jää, että tapahtuuko ranskalaisen debyytti jo tänään, kun edessä on harjoituskauden ensimmäinen treenimatsi. Se on kuitenkin varmaa, että tähtiloistoa kentällä tullaan näkemään, kun Barcelonan ja Chelsean kaltaiset joukkueet iskevät yhteen.

Chelsean leirissä suurin mielenkiinto kohdistuu uuteen päävalmentajaan Frank Lampardiin, joka yrittää saada ajettua uusia asioita sisään ennen Valioliiga-kauden alkua. Toistaiseksi harjoitusottelut ovat sujuneet nihkeästi, sillä alla on muun muassa tappio Kawasakille ja tasapeli Bohemiansin kanssa.

Unibet-TV näyttää yksinoikeudella Barcelona-Chelsea-ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut