Barcelona-Betis näkyy ilmaiseksi – tässä live stream La Liga -matsiin

Barcelona-Betis näkyy ilmaiseksi – tässä live stream La Liga -matsiin

Barcelona aloitti kauden tappiolla, kun Athletic Bilbao oli vahvempi kotikentällään. Nyt vastaan asettuu Betis. Tässä ilmainen live stream otteluun!

Barcelona-Betis 25.8. klo 22:00

Barcelonan kausi käynnistyi kaikkea muuta kuin odotetusti, sillä Athletic Bilbao teki tähtisikermästä vaarattoman ja nappasi Aritz Adurizin upealla maalilla 1-0-voiton. Nyt Barcelonalla onkin tiukat paikat, koska toinen tappio kauden alkuun olisi jo suoranainen katastrofi. Helpolla voitto tuskin tulee, koska loukkaantumiset riivaavat hyökkäystä. Lionel Messi saattaa olla jo pelikunnossa, mutta Ousmane Dembele ja Luis Suarez ovat poissa riveistä.

Katseet kääntyvätkin Antoine Griezmannin suuntaan, mutta ranskalaisella riittää roimasti parannettavaa, sillä avausmatsi oli kaikkea muuta kuin hyvä esitys.

Betis ei todellakaan ole huono joukkue, vaikka se hävisi avausmatsissa Valladolidille numeroin 1-2. Alussa tullut punainen kortti kuitenkin sotki suunnitelmat ja antoi vierailijoille ison hyödyn otteluun.

Viime kaudella Betis onnistui hakemaan 4-3-voiton Camp Noulta, kun se kaatoi Barcan yhdessä kauden kovimmista otteluista.

Nähdäänkö ihme sunnuntaina? Se selviää klo 22:00 alkaen, kun ottelu pyörähtää käyntiin. Ottelu tulee ilmaiseksi Unibet-TV:n kautta!

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoimamme aukeaa sinulle. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut