Barcelona-Atlético Madrid näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Barcelona-Atlético Madrid näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

La Ligassa pelataan lauantaina todellinen huippukamppailu, kun Barcelona isännöi Atlético Madridia Camp Noulla klo 21:45.

Atlético Madrilla on hurjat panokset lauantaina, sillä mikäli joukkue haluaa elätellä mestaruushaaveita, niin joukkueen on pakko hakea voitto Camp Noulta. Tämä tarkoittaa sitä, että peruuttelua tuskin tullaan näkemään, vaan tarjolla on upeaa futisviihdettä.

Barcelona pelasi arkikierroksella 4-4-tasapelin Villarrealin kanssa, joten siinä hieman esimakua siitä, mitä lauantaina on luvassa. Tätä todellista huippukamppailua ei todellakaan kannata missata, sillä Lionel Messi, Luis Suarez ja Antoine Griezmann pitävät huolen siitä, että kotikatsomoissa saa nauttia poikkeuksellisesta viihteestä.

Ottelu näkyy myös ilmaiseksi, sillä Unibet-TV lähettää kamppailun suorana lähetyksenä live stream -palvelustaan. Mitään sen ihmeellisempää et lähetysten katseluun tarvitse kuin Unibetin pelitilin, josta löytyy vähintään 1€ saldoa.

LIVE STREAM AUKI!

Unibet-TV:n kautta näet valtavan määrän urheilua, sillä suoria lähetyksiä on tarjolla myös CHL:stä, SHL:stä, KHL:stä, La Ligasta, Serie A:sta ja NBA:sta. Tässä on mainittuna vain osa kattavasta listasta, mutta sarjoja ja lajeja löytyy kymmenittäin lisää.

Pallomeri.netin Live Stream -sivulta löydät lisäohjeita, miten näet kaikki suosituimmat ottelut ja tapahtumat ilmaiseksi netistä. 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut