Barcelona – Atlético Madrid live stream – katso huippuottelu maksutta

Real Madrid Lionel Messi jalkapallon
Kuva: Getty Images

La Ligan mestaruustaistoon lyödään isot askelmerkit viikonloppuna. Tässä maksuton live stream Barcelona – Atlético Madrid -otteluun.

Barcelona – Atlético Madrid – ilmainen live stream

La Ligassa taistellaan mestaruudesta poikkeuksellisen tasaisissa merkeissä, sillä neljä kärkijoukkuetta on kuuden pisteen sisällä. Viikonloppu onkin erittäin merkittävä, sillä edessä on kärkijoukkueiden keskinäiset pelit. Suurin huomio kohdistuu Camp Noulle, jossa kahden pisteen päässä kärjestä oleva Barcelona saa vieraakseen Atlético Madridin.

Kärjessä oleva Tico voi ottaa ison askeleen kohti mestaruutta, mikäli se onnistuu voittamaan. Sen sijaan tappio voisi pudottaa joukkueen 3. sijalle.

Barcelonan edellinen kotiottelu päättyi valtavaan shokkiin, kun Granada onnistui hakemaan vieraista 2-1-voiton. Ticolla on kuitenkin ollut suuria vaikeuksia vieraskentällä, sillä kuudesta viimeisestä vierasottelusta on irronnut vain yksi voitto.

Ottelu ohjelmassa lauantaina klo 17:15.

Unibet lähettää kamppailun suorana lähetyksenä ilmaisen live stream -palvelun kautta. Sinulla tarvitsee olla vain aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa. Saat tilin auki TÄSTÄ LINKISTÄ!