Barcelona-Atlético Madrid näkyy maksutta – tsekkaa live stream otteluun

Sevilla-Barcelona Barcelonalle Atletico Madrid-Barcelona-Chelsea Barcelona-Valencia ilmaiseksi Sevilla Barcelona La Liga / Pallomeri.net

La Ligassa pelataan tiistai-iltana todella merkityksellinen kamppailu, kun ohjelmassa on Barcelona-Atlético Madrid. Tässä live stream otteluun!

Barcelona-Atlético Madrid – ilmainen live stream

Barcelona jäi viikonloppuna tasapeliin Celta Vigon kanssa ja se tarkoitti jälleen sitä, että joukkue menetti sarjan kärkipaikan. Nyt tiistaina edessä on todella haastava ottelu Atlético Madridia vastaan. Pistemenetys saattaisi olla jopa ratkaiseva mestaruuskamppailun kannalta, joten ainoastaan voitto kelpaa Blaugranalle.

Mediassa on kuitenkin liikkunut huhuja, joiden mukaan päävalmentajalla olisi erimielisyyksiä pelaajiston kanssa. Ne eivät lupaa hyvää, kun vastaan tulee aina niin yhtenäinen ja ärsyttävä Tico.

Ottelu käynnistyy tiistaina klo 23:00 ja se on nähtävillä suorana lähetyksenä!

Mainos alkaa

Positiitivista saldoa pelitililläsi tulee olla vähintään 1€ verran, ja koko valikoima aukeaa katsottavaksi. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Unibetille, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Unibet lähettää La Ligan lisäksi suoria lähetyksiä myös muista Euroopan huippusarjoista. Italian Serie A, Englannin FA Cup ja Englannin Championship kuuluvat kaikki valikoimaan. Katso lisätietoa muista live stream -lähetyksistä!

LIVE STREAM AUKI!