Barcelona-Atletico on illan fantasyfutis kohokohta!

FanTeam | Pallomeri.net
FanTeam | Pallomeri.net

Englannin Valioliiga on tänä viikonloppuna jälleen FA Cup -tauolla, mutta huippuotteluita löytyy onneksi muistakin sarjoista! Illan kohokohta on ehdottomasti Espanjan suurseurojen välienselvittely legendaarisella Camp Nou stadionilla. Atletico Madrid on palannut yhden välivuoden jälkeen 2013/2014 mestaruuskauden vireeseen, ja päästänyt vain uskomattomat 8 maalia kauden 21 ottelussa. Diego Simeonen jengillä on takana myös liigassa 5 peräkkäistä nollapeliä. Yksi kauden harvoista tappioista tuli liigan avauskierroksilla 1-2 juuri Barcelonalle, joten nyt on revanssin paikka.

Kotijoukkue Barca pääsee kuitenkin otteluun mainioista lähtökohdista, kun takana on peräti 25 tappiotonta ottelua. Myös Luis Enriquen manageroima joukkue on ollut vähintään kelvollinen puolustussuuntaan, ja päästänyt vain 2 kertaa yli maalin tämän tappiottoman sarjan aikana. Suurin huolenaihe on Neymarin pelikunton, joka on syytä tarkistaa ennen ottelun alkua.

Tällainen matsi on mainio fantasyfutiksen kannalta, sillä mielipiteet tulevat jakautumaan vahvasti. Toiset luottavat Barca-hyökkäyksen ylivoimaan, kun taas toinen puoli rakentaa joukkueen Atleticon puolustuksen kautta. Päätä oma mielipiteesi, ja osallistu illan €200 pääturnaukseen! Kaikki Barca-Tico kisailut ovat ns. 6-a-side formaatissa, jossa valitaan nimensä mukaisesti yhteensä 6 kenttäpelaajaa. Ottelu alkaa klo 17.00 Suomen aikaa.

La Ligan lisäksi tänä viikonloppuna pelataan Bundesliigassa normaali kierros, ja odotettavissa on n. €600-€700 potti päivän pääturnaukseen. Tarjolla on tuttuun tapaan myös €50 Freeroll, ja nämä kilpailut menevät kiinni klo 16.30 pääkierroksen alkaessa. Olemme myös avanneet jo tulevan viikon Valioliigapelit, ja pääturnauksessa on jälleen €1250 takuupotti! Voit alkaa rakentaa jo tiistain joukkuetta hyvissä ajoin. Muistathan, että voit muokata FanTeam-joukkuettasi rajattomasti ennen ottelun alkua.

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista (ja nyt myös uutuutena fantasykiekko), niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futis- ja jääkiekkotietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis