Video: 7-vuotias Barcelona-junnu pujotteli upean soolomaalin – fanit vertailevat jo Lionel Messiin

Pedro Juarez Barcelona

Netissä leviää video, jossa 7-vuotias Barcelona-junnu Pedro Juarez taituroi huikean soolomaalin, joka sai fanit hullaantumaan.

Nuoriin lupauksiin kiinnitetään jalkapallomaailmassa paljon huomiota, mutta harvemmin kuitenkaan alle 10-vuotiaat pelaajanalut saavat kovaa kuhinaa aikaan. Nyt kuhina kuitenkin käy kuumana, kun netissä leviää video Barcelonan alle 11-vuotiaiden joukkueen ottelusta, jossa vasta 7-vuotias Pedro Juarez pistää show’n pystyyn.

Juarez ottaa videolla komeasti tahtipuikon haltuunsa, kun vastustaja on tasoittanut lukemiksi 5-5. Juarez lähti keskiympyrästä kuljettamaan, kikkasi häikäisevän vaivattomasti viisi vastustajaa ja tykitti pallon armottomasti verkkoon etukulmasta.

On toki selvää, että Juarez on erittäin taitava nuori futari, mutta Barcelonan fanit intoutuivat vertaamaan pojan suoritusta jopa Lionel Messin vastaaviin, mikä tuntuu liioittelulta millä tahansa mittarilla.

Toki nimi kannattaa painaa varmuuden vuoksi mieleen, sillä vaikka hänen matkalleen ehtii muodostua vielä monta mutkaa, niin ainahan on mahdollista, että Juarezista kuullaan vielä tulevaisuudessa ja tämä olisi se ensimmäinen välähdys suuruudesta.

7-vuotias Pedro Juarez kikkailee huikean soolomaalin:

Katso myös: Video: Paul Pogba loukkaantui treeneissä – on sivussa Huuhkajia vastaan