Barcan 6-1-maali katsomosta käsin fanien kuvaamana

Barcan 6-1-maali katsomosta - pallomeri.net

Barca teki keskiviikkoiltana yhden kaikkien aikojen tempuista ja eteni jatkoon Mestarien liigassa kaadettuaan PSG:n lopulta kolmella viime hetken maalilla 6-1. “Ihme” on paras sana kuvaamaan illan tapahtumia ja Barcan suoritusta.

Barcelona oli hävinnyt avausosan 4-0. Tilanne näytti sen kannalta lupaavalta, kun Leo Messi iski jo 3-0-maalin pilkulta toisen puoliajan alussa. Barcan toiveet jatkopaikasta näyttivät kuitenkin murenevan, kun Edinson Cavani kavensi tilanteeksi 3-1.

Näissä lukemissa edettiin aina 88. minuutille saakka ja sitten alkoi kaikkien aikojen näytös. Angel di Maria ei saanut viimeisteltyä läpiajosta lopullista naulaa Barcan arkkuun ja hetken kuluttua Neymarin vapari upposi kauniisti sisään toisessa päässä. Pari minuuttia myöhemmin sama mies laittoi pilkulta sisään 5-1-maalin.

Camp Nouta on monesti arvosteltu sen latteasta tunnelmasta, mutta tästä ei ollut keskiviikkona tietoakaan. Lisäajan viidennellä minuutilla Neymarin nosto tavoitti Sergi Roberton boksissa ja mies tuikkasi Barcelonan jatkopeleihin – ja sai Camp Noun sekoamaan.


Joukkueet: