Bangkok FC:n pelaaja kilahti totaalisesti pikkurikkeestä – veti rikkojaa julmasti kyynärpäällä pataan, sai välittömästi potkut

Aitsaret Noichaiboon Bangkok FC / Pallomeri.net

Thaimaan kolmosliigassa nähtiin hurja tapaus, kun Bangkok FC:n Aitsaret Noichaiboon suuttui ja veti vastustajaa kyynärpäällä naamaan.

Thaimaan jalkapalloilun kolmannella sarjatasolla nähtiin raju tilanne, kun ottelu North Bangkok Universityn ja Bangkok FC:n välinen ottelu oli päättymäisillään.

University oli menossa selvään 3-0 voittoon ja peli eteni rauhallisissa merkeissä, kunnes neljännellä lisäminuutilla alkoi tapahtua. Universityn pelaaja erehtyi pelaamaan pikkusikaa väärän pelaajan kanssa tökätessään jalkansa FC:n Aitsaret Noichaiboonin jalkojen väliin ja aiheutti tämän horjahduksen.

Noichaiboon ei kaatunut, mutta heti oli selvää, ettei hän varsinaisesti arvostanut vastustajan temppua. Noichaiboon käveli päättäväisesti häntä rikkoneen vastustajan luokse ja vetäisi mitään sanomatta pahaa-aavistamatonta vastustajaa suoraan tattiin. Noichaiboon jysäytti rikkojaansa tauluun aivan armottomalla kyynärpääiskulla, joka tiputti vastustajan välittömästi.

Ottelun erotuomari antoi luonnollisesti Noichaiboonille välittömästi suoran punaisen kortin ja passitti tämän kentältä ulos. Noichaiboon todennäköisesti ehti ajatella saavansa pelikieltoa ja ehkä jotain sakkojakin, mutta tuloksena olikin vielä astetta tylympi sanktio. Bangkok FC nimittäin tiedotti heti ottelun jälkeen antaneensa Noichaiboonille potkut tapauksen johdosta.

Bangkok FC:n Aitsaret Noichaiboon vetää vastustajaa turpaan ja sai sekä suoran punaisen että potkut seurastaan:

Katso myös: Todellinen unelmamaali – Yokohama Marinosin Yuki Saneto tasoitti pelin lisäajan saksipotkulla