Video: Järjetön kilahdus Indonesiassa – Bali Unitedn pelaaja tempaisi vastustajaa nyrkillä

Bali Unitedin Leonard Tupamahu / Pallomeri.net

Bali Unitedin Leonard Tupamahu syyllistyi aivan älyvapaaseen ylilyöntiin, kun hän mätkäisi pelin tuoksinassa vastustajaa nyrkillä.

Indonesiassa pelattavassa ystävyysotteluiden sarjassa Tour de Javassa nähtiin varsin epäystävällinen hetki, kun Persis Solo kohtasi Bali Unitedin.

Balin puolustajalla Leonard Tupamahulla näet hirtti jostain syystä pahemman kerran kiinni noin tunnin pelin jälkeen, kun hän oli pallottomassa kamppailussa Persis Solon Delvin Rumbinon kanssa.

Mainos alkaa

Kokenut Tupamahu tarrasi Rumbinoa kiinni takaapäin ja tempaisi tätä nyrkillä päähän. Tupamahun kilahdus keräsi valtavasti huomiota sosiaalisessa mediassa ja Tupamahu tulikin myöhemmin katumapäälle ymmärtäen tekonsa järjettömyyden.

– Pyydän anteeksi Delvin Rumbinon kanssa sattunutta tilannetta niin häneltä, hänen läheisiltään kuin kaikilta muiltakin, joita tekoni loukkasi. Tekoni ei edusta rauhaa rakastavaa Balia enkä näyttänyt teollani alkuunkaan hyvää esimerkkiä Indonesian tuleville jalkapallopolville, Tupamahu totesi.

Itse ottelu päättyi Balin 2-1-voittoon 80. minuutilla, sillä ottelu jouduttiin päättämään etuajassa stadionin valo-olosuhteiden heikentymisen vuoksi.

Bali Unitedin Leonard Tupamahulla menee hermot ja hän lyö vastustajaa nyrkillä:

Katso myös: Video: Älytön veto yli 25 metristä – KuPS:n B-junnujen Niklas Orjala kajautti huikean vaparimaalin