Video: Huikeaa urheiluhenkeä – Badajoz-valmentaja juoksi kentälle antamaan ensiapua vastustajalle

Badajoz-valmentaja Fernando Estevez / Pallomeri.net

Espanjassa nähtiin sekä pelottava hetki sekä huikea urheiluhengen osoitus, kun Badajoz-valmentaja juoksi antamaan ensiapua vastustajalle.

Jalkapallossa kilpailu on totista ja joskus jopa veristä, mutta aina välillä muistuu kuitenkin mieleen, että ihmiset ovat ihmisiä, vaikka paidat ovatkin eri väriä ja jotkin asiat ovat paljon urheilua suurempia.

Tällainen hetki nähtiin sunnuntaina Espanjan Segunda B:n ottelussa Badajoz-Talavera, kun Talaveran Adighie lysähti kentän pintaan ja oli liikkumatta. Pelottava hetki sai Badajozin valmentajan Fernando Estevezin toimimaan. Hän osoitti upeaa urheiluhenkeä ja juoksi epäröimättä auttamaan vastustajan pelaajaa ja oli lääkintäporukan ohella antamassa ensiapua Adighielle.

Mainos alkaa

Estevez on koulutukseltaan lääkäri, joten hänellä oli muutakin annettavaa kuin pelkkää tsemppien toivottelua ja Adighie saatiinkiin Estevezin avulla nopeasti ambulanssiin ja toipumisen tielle.

Estevez sai toiminnastaan paljon kiitosta joka puolelta jalkapallomaailmaa sekä etenkin Talaveran leiristä. itse ottelu päättyi 0-0-tasapeliin.

Badajoz-valmentaja Fernando Estevez juoksee auttamaan vastustajan pelaajaa:

Katso myös: Video: Olivier Giroud painoi hämmästyttävän upean saksarimaalin Mestarien liigassa