Jäätävä sikailu Calcio Storicon välierässä – Azzurrin pelaaja veti vastustajaa hyppypotkulla pataan

Azzurrin pelaajan hyppypotku

Firenzen vuotuiset Calcio Storico -ottelut sisältävät usein ylilyöntejä. Tällä kertaa yksi Azzurrin pelaaja sortui rumaan hyppypotkuun.

Firenzessä pelataan vuosittain lajia, joka saattaa hyvinkin olla vähintään maailman väkivaltaisin pallopeli, ellei muutenkin kaikkien väkivaltaisimpien urheilulajien kärkipäätä. Kyseessä on Calcio Storico Fiorentino, joka on eräänlainen jalkapallon varhaismuoto.

Vuotuisessa turnauksessa kohtaavat maantieteellisesti jaetut ja värein nimetyt joukkueet. Mestaruudesta siis pelaavat punaiset (Rossi), siniset (Azzurri), valkoiset (Bianchi) sekä vihreät (Verdi). Joukkueet arvotaan ensin semifinaalipareiksi, jonka jälkeen voittajat kohtaavat finaalissa.

Mainos alkaa:

Pelissä palloa kuljetetaan käsissä juosten kohti vastustajan kenttäpäätyä, joka on kokonaisuudessaan maalia ja enemmän maaleja tehnyt joukkue luonnollisesti voittaa.

Lajin säännöt ovat varsin sallivat, sillä kuolemantapausten ja vakavien vammojen seurauksena muun muassa raukkamaiset iskut takaapäin ja potkut päähän ovat kielletty. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö näin tapahtuisi. Jos kiellettyihin tekoihin syyllistyy, poistetaan pelaaja ottelusta välittömästi.

Tämän vuoden turnauksessa nähtiin tällainen ylilyönti, kun Azzurrin ja Verdin välisessä semifinaalissa eräs Azzurrin pelaaja vetäisi aivan järjettömällä hyppypotkulla Verdin pelaajaa päähän.

Azzurri voitti ottelun ja kohtaa 15. kesäkuuta pelattavassa finaalissa Rossin.

Azzurrin pelaaja vetäisee vastustajaa pataan aivan järjettömällä hyppypotkulla:

Katso myös: Koominen tuhnu MODUS Super Seriesissä – Martin Adamsin tikka ei lentänyt edes seinään asti