Turvatoimet pettivät Konferenssiliigassa – AZ:n huligaanit yrittivät West Ham -pelaajien perheiden kimppuun

AZ huligaanit

Konferenssiliigan välierien toisen osaottelun päätteeksi nähtiin ikävä selkkaus, kun AZ Alkmaarin huligaanit pääsivät hetkeksi irti.

Konferenssiliigan välierissä jouduttiin ikävän välikohtauksen äärelle, kun turvatoimet pettivät pahasti Hollanin Alkmaarissa pelatussa ottelussa. Paikallinen AZ hävisi ottelun West Hamille maalein 1-0 ja koko otteluparin yhteismaalein 3-1.

Kun ottelu päättyi, mustiin pukeutuneet Alkmaarin ultrakannattajat säntäsivät joukolla vieraskatsomoon, jossa oli pienehkö määrä West Hamin kannattajia sekä pelaajien perheenjäseniä. Kahakka yltyi nopeasti täydelliseksi kaaokseksi.

Muutama West Hamin kannattaja yritti pitää hollantilaishuligaanit loitolla. Kun pelaajat huomasivat, että heidän perheitään uhataan, he yrittivät sännätä järjestyksenvalvojien ohi katsomoon suojelemaan läheisiään.

Kyse saattoi olla kostoiskusta, sillä viime viikolla välierien ensimmäisessä osaottelussa Lontoossa AZ:n pelaajien perheet joutuivat West Hamin fanien uhkailemiksi. Näin ollen torstaina homma ei jäänyt enää uhkailuksi.

West Hamin valmentaja David Moyes kertoi ongelmien alkaneen, kun huligaanit hyökkäsivät pelaajien perheiden katsomonosaan.

– Moni pelaaja suuttui, kun he eivät päässeet katsomaan, ovatko heidän läheisensä kunnossa. Meidän pitää odottaa ja kysyä toimihenkilöiltä, mitä todella tapahtui. Voin kertoa vain sen, että pelaajat säntäsivät mukaan, koska kyse oli perhealueesta, Moyes sanoi BBC:lle. Myös Moyesin oma perhe oli samassa katsomonosassa.

AZ Alkmaarin huligaanit yrittivät West Ham -pelaajien perheiden kimppuun:

West Hamin pelaajat yrittivät päästä suojelemaan läheisiään:

Katso myös: Sheffield Wednesday kiri neljän maalin takaa tasoihin, teki oman maalin jatkoajalla ja voitti silti


Joukkueet: ,