Video: Avustava erotuomari kohelsi Turkin liigassa – liputti Fenerbachen pelaajaa naamaan

Fenerbachen Irfan Can

Turkin liigan ottelussa nähtiin hieman harvinaislaatuisempi episodi, kun avustava erotuomari veti Fenerbachen Irfan Cania lipulla naamaan.

Göztepe ja Fenerbache jakoivat pisteet maalein 1-1 Turkin jalkapalloliigan maanantain kierroksella ja vaikka piste maan suurseuralta oli kerrassaan erinomainen sarjan hännillä olevalle kotijoukkueelle, niin vielä enemmän huomiota herätti perin harvinainen tapahtuma pelin sisällä.

Tilanne nähtiin, kun Fenerbachen Ifran Can jahtasi laidalle menossa ollutta irtopalloa yhdessä Göztepen puolustajan kanssa. Pallo lipui viivalle ja sen ylikin, mutta Can yritti jatkaa normaalisti peliä. Hänen menonsa olisi pysähtynyt muutenkin hetkeä myöhemmin, kun erotuomarin pilli olisi soinut, mutta avustava erotuomari pysäytti hänet käyttämällä vahingossa hieman voimakeinoja.

Haukkana pallon liikerataa seurannut avustava erotuomari näet sivuutti täysin sen pikkufaktan, että Can oli tulossa myös häntä kohti ja heti, kun pallo ylitti sivurajan, alkoi avustava viuhtoa lipullaan.

Ainoa ongelma tällä kertaa oli siis se, että Can ehti hänen kohdalleen. Näin avustava liputti rajaheiton suoraan Cania naamaan. Tilanne oli lopulta onneksi vain koominen sattumus, eikä Canille käynyt sen pahemmin, vaikka lippu varmasti kipeää tekikin.

Avustava erotuomari liputtaa rajaheiton suoraan Fenerbachen Irfan Canin naamaan:

Katso myös: Video: Huuhkajien rinkiin murtautunut Jasin Assehnoun iski hattutempun Hollannissa


Joukkueet: