Video: KHL:ssä nähtiin täysin älytön torjunta – Avtomobilistin veskari venyi aivan äärimmilleen

Avtomobilistin Vladimir Galkin / Pallomeri.net

Avtomobilistin maalivahti Vladimir Galkin venyi äärimmilleen ja poimi aivan poskettoman torjunnan ottelussa Magnitogorskia vastaan.

Metallurg Magnitogorsk kairasi kotonaan 4-2-voiton Avtomobilist Jekaterinburgista perjantain KHL-kierroksella, mutta se on selvää, että maalivahtipelistä ei Avtomobilistin tappio kiinni jäänyt.

Joukkueen maalinsuulla illan ottelussa seissyt Vladimir Galkin näet poimi nuoren KHL-kauden älyttömimmän torjunnan. Torjunta nähtiin, kun Magnitogorsk hyökkäsi kahdella kahta vastaan ja Philippe Maillet kuljetti kiekkoa laidalla katsoen syöttöpaikkaa.

Maillet lähetti poikittaissyötön matkaan tavoitellen takatolpalle rynninyttä Nikolai Goldobinia. Syöttö ei kuitenkaan koskaan perille löytänyt, mutta juuri siksi Magnitogorsk kävi todella lähellä maalia.

Avtomobilist-pakki Zakhar Arzamastsev näet pääsi syöttöön väliin, mutta vain puolittain. Näin Arzamastsev päätyi ohjaamaan kiekon kohti oman maalin yläkulmaa. Tämä pisti Galkinin todella tukalaan asemaan, sillä hän ennakoi poikittaissyöttöä ja oli jo menossa takatolpalle peittämään Goldobinin mahdollista laukausta, kun kiekko kääntyi kohti tyhjäksi jäänyttä maalia.

Tuloksena oli täysin käsittämätön suunnanmuutos, jonka ansiosta Galkin ehti vielä estämään täysin vääjäämättömältä näyttäneen takaiskun. Hän syöksyi kiekkoa kohti maila edellä, onnistui venymään äärimmilleen ja kuin ihmeen kaupalla poimimaan kiekon yläkulmasta pois.

Avtomobilistin Vladimir Galkin poimii täysin älyttömän torjunnan:

Katso myös: Video: Lukon kultakypärä antoi Pelicansille lahjan – Iikka Kangasniemi nautiskeli komean salamamaalin


Joukkueet: