Video: Naisten Australian Open -finaalista muodostui mieletön trilleri

Naomi Osaka Australian Open - Pallomeri.net

Japanilainen Naomi Osaka kruunattiin lauantaina kauden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen, Australian Openin voittajaksi. Helpolla tämä pysti ei kuitenkaan tullut.

Osaka voitti Petra Kvitovaa vastaan pelatun finaalin avauserän 7-6 ja johti toista erää 5-3.

Tässä tilanteessa hän onnistui viemään pelin Kvitovan syöttäessä aina 0-40-tilanteeseen saakka. Tshekkipeluri kokosi itsensä kuitenkin mahtavalla tavalla ja onnistui lopulta pitämään oman syöttönsä, sekä myös murtamaan Osakan syötön kaksi kertaa peräjälkeen.

Toinen erä merkattiin siis Kvitovalle 7-5 – ja jokainen voi kuvitella, mitä Osakan päässä tässä kohtaa liikkui menetettyjen ottelupallojan takia.

Viime syksynä US Openissa ensimmäistä Grand Slam -voittoaan juhlinut japanilainen meni 3. erässä syötönmurrolla johtoon, ja Kvitovan syöttäessä tilanteessa 4-2 hänellä oli 0-40-tilanteessa jälleen peräti kolme murtopalloa. Kvitova vei kuitenkin viisi pistettä putkeen ja kavensi 4-3:een.

5-4-tilanteessa Osaka pääsi syöttämään otteluvoitosta ja hermot myös pitivät. Päätöserä Osakalle 6-4.

Osaka nousee voittonsa ansiosta maailmanlistan ykkössijalle, kun tuore ranking julkaistaan maanantaina.

Miesten kaksinpelin loppuottelu Novak Djokovic – Rafael Nadal on ohjelmassa sunnuntaina kello 10:30 ja matsin voit nautiskella ilmaisen live streamin välityksellä. Henri Kontinen ja John Peers puolestaan pelaavat nelinpelin finaalin kello 06:00 alkaen ja myös tähän otteluun on saatavilla live stream.

Naisten Australian Open -finaali tarjosi draamaa:

https://youtu.be/d29K6UmBxxA?t=237

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen YouTubessa.

Naomi Osakan voittopuhe:


Pelaajat: