Australian maalivahti hämmästytti MM-karsinnoissa – vaihdettiin kentälle rankkareihin, psyykkasi vastustajia erikoisilla tansseilla ja torjui maansa kisoihin

Australia maalivahti Australian
Kuva: Getty Images

Australian valmennukselta nähtiin kova veto MM-jatkokarsinnoissa, kun kentälle vaihdettiin jatkoajan loppuhetkillä maalivahti Andrew Redmayne.

Australia ja Peru ratkaisivat MM-kisapaikan kohtalon maanantaina, kun joukkueet kohtasivat jatkokarsinnoissa. Varsinainen peliaika päättyi lukemiin 0-0, joten edessä oli jatkoaika. Myös jatkoaika eteni kohti maalitonta lopputulemaa, joten rankkarit olivat jo kulman takana.

Australian valmennukselta nähtiin rohkea veto jatkoajan lopussa, kun joukkueen ykkösvahti ja kapteeni Mathew Ryan vaihdettiin pois ja tilalle hyppäsi kolmosvahti Andrew Redmayne. Tiedossa oli, että Redmayne oli erittäin hyvä rankkareiden torjuja, vaikka miehen tyyli oli vähintäänkin erikoinen.

Mainos alkaa:

Nimittäin mies psyykkasi vastustajan vetäjiä liikkumalla ja tanssimalla todella kummallisesti maaliviivalla. Tämä todellakin toimi, sillä Redmayne otti ratkaisevan rankkarin kiinni ja torjui Australian vuoden 2022 jalkapallon MM-kisoihin.

Australian maalivahti nousi sankariksi MM-jatkokarsinnassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat: