Australian futisliigan pelaaja sekoili kännissä – karkasi karanteenialueelta golfkärryn kanssa

Tim Payne Wellington Phoenix Australian A-liiga / Pallomeri.net

Australian A-liigan Wellington Phoenixia edustava Tim Payne sekoili urakalla, kun hän päätti vetää karanteenikännit ja karata golfkärryllä.

Australian jalkapallon pääsarjat, eli A-liiga rimpuili hetken aikaa muun maailman linjanvetoja vastaan ja jatkoi pelejään, kunnes liiga joutui hyväksymään tosiasiat ja keskeyttämään kautensa. Tämä johti mielenkiintoiseen tapaukseen, kun Wellington Phoenix asetti pelaajansa välittömästi kahden viikon karanteeniin Sydneyn ulkopuolella sijanneeseen keskukseen.

Uusiseelantilaissivusto Newshub kertoo, että karanteeniolot alkoivat ilmeisesti pahasti ahdistaa Phoenix-pakki Tim Paynea, joka ensin yritti lääkitä tuskaansa vetämällä kännit. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan karanteenista oli päästävä pois. Payne karkasi eristysalueelta yhdessä joukkuetoveri Oliver Sailin kanssa ja kaksikko huristeli alueelta karkuun golfkärryn kanssa.

Payne jäi varhain tiistaiaamuna paikallista aikaa kiinni, kun Sydneyn poliisi pysäytti hänet. Hän sai syytteen alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta ja joutuu asiasta oikeuteen kesäkuussa. Payne kiisti radiokanava NZME:n haastattelussa joutuneensa pidätetyksi mutta pyysi kyynelsilmin anteeksi tempaustaan.

Mainos alkaa

– Olen todella pahoillani ja erittäin häpissäni toiminnastani. Otan täyden vastuun illan tapahtumista. Olen aiheuttanut pettymyksen todella monelle ihmiselle, mm. kumppanilleni, seuralleni, perheelleni ja monelle muulle, Payne sanoi.

Phoenixin kanssa pari kuukautta sitten kaksivuotisen jatkosopimuksen tehnyt Payne kertoi keskustelleensa tapauksesta seurajohdon kanssa ja odottaa jälkiseuraamuksia.

– Tämä on yksi niistä asioista, jonka toivoisi voivansa perua, mutta olen valmis kantamaan vastuuni, Payne

Phoenixin joukkue palasi alkuviikolla kotimaahansa sen jälkeen kun Uuden-Seelannin hallitus ilmoitti rajojen sulkemisesta.

Lue myös: Boston Bruins lomauttaa työntekijöitään – miljardööriomistaja sai valtavasti rapaa niskaansa