Australian vaihtopelaaja ei poistunut MM-kisoista tyhjin käsin – sai vaihdettua pelipaidan Lionel Messin kanssa

Argentiinan Lionel Messi & Australian Cameron Devlin

Australian MM-joukkueessa statistin rooliin joutunut Cameron Devlin sai turistireissuksi muuttuneesta matkastaan mahtavan matkamuiston.

Keskikenttäpelaaja Cameron Devlin ei saanut Australian riveissä lainkaan peliaikaa jalkapallon MM-turnauksessa, mutta hänen ei tarvinnut poistua Qatarista täysin tyhjin käsin.

Devlin seurasi Australian kaikki neljä ottelua vaihtopenkiltä. Lauantain neljännesvälierässä Argentiinaa vastaan hän asteli kentälle heti päätösvihellyksen jälkeen. Australia hävisi 1–2, ja joukkueella oli loppuhetkillä useampikin paikka tasoitusmaalin tekemiseen. Omien joukkuetovereidensa lohduttamisen jälkeen Devlin kätteli myös Argentiinan pelaajat, mukaan lukien Lionel Messin.

Devlin haistoi kyseisellä hetkellä tilaisuutensa hankkia kaikkien aikojen matkamuisto. Hän päätti ehdottaa Messille pelipaitojen vaihtoa.

– Koska kukaan ei ollut sanonut mitään, päätin vain koettaa onneani. Hän sanoi, että “nähdään sisällä”, ja niin siinä sitten kävi, Devlin selosti tapausta medialle.

Sosiaalisessa mediassa kiertää video, jossa Australian pelaajat ottavat ottelun jälkeen yhteiskuvia Messin kanssa ja Devlin pääsee suorittamaan vaihdon Messin poistuttua TV-haastattelusta.

Australian Cameron Devlin ei saanut turnauksessa peliaikaa, mutta Lionel Messiltä irtosi mukaan melkoinen matkamuisto:

Katso myös: Brasilian päävalmentaja Tite laittoi tanssiksi – tuuletti maalia pelaajien kanssa


Pelaajat:
Joukkueet: ,