Tennis-Pena: “Australian avoimet alkaa ja tää voittajakerroin napataan kiinni!”

Tennis-Pena tipsailee betsit vetovihjeet ranskan avoimet - pallomeri.net

No moro! Australian avoimet puskee päälle ja Pentin osalta se tarkoittaa ihan luonnollisesti sitä, että muumimaiset talviunet on nyt koomailtu.

Jos ootte ihmetelly, että missä Pena on luuraillu, ni periaatteessa ootte aivan pölöjä. Huipputennis on ollu tauolla ja meikäläiselle se tarkottaa sitä, että on tullu vietettyä laatuaikaa Pattayan polttavassa tunnelmassa. Ja sillä poltteella en tarkota aurinkoa vaan jotain ihan muunmoista kirvelyä.

No, se siitä ja käännetään kakkulat kohti Melbournea, jossa on kauden eka Grand Slam, the Happy Slam, the Australian Open.

Mulla on erään kenguru-insidentin takia sen luokan pelkotilat päällä kyseistä maata kohtaan, etten itse matkusta lainkaan paikan päälle vaan kattelen tämän pariviikkoisen ihan kiltisti tv:n välityksellä. Paljon turvallisempaa se sellanen.

Australian avoimet – kuka voittaa?

Siinähän möllöttelee kysymys, joka nyt varmasti tässä kohtaa on se kaikista oleellisin.

Eikä tähän oo ku yks vastaus: Novak Djokovic.

Djokerin niin vahvaks ennakkosuosikiks nostaa se fakta, että varsinaiset haastajat on vähissä – ei niinkään se, että serbi olis mitenkään maagisessa vireessä.

En vaan millään jaksa uskoo, että Roger Federerillä enää riittäis ihan päätyyn asti Australiassa, mutta Wimbledonissa vanha konna saattaa toki vielä olla kovaa valuuttaa. Alexander Zverev olis voinu olla ehkä se vahvin Djokon haastaja, mutta silläkin on nyt jotain häikkää takareidessä, ni saattaapi Sashalle tulla nuha jo turhan aikasessa vaiheessa.

Djokovicin voitosta tarjotaan pitkälti yli kakkosen kerrointa, ni kyllähän se nyt vaan haiskahtaa niin vahvasti rahojen tuplaushommilta, että se on pakko napata kiinni.

PS. Jos ette vielä oo kattonu, ni turnauksen karsinnoissahan nähtiin jo koko kauden – ellei jopa koko vuosisadan – komein lyönti. Ei oo Pentti ainakaan koskaan nähny moista.

COOLBETILLE TÄSTÄ!

Australian avoimet novak djokovic 2019

Jos nyt kiinnostaa, ni turnauksen koko kaavion voi käydä silmäilemässä Australian Openin nettisivuilla.