Australian avoimet 2019 – tässä tennis live stream turnaukseen

ranskan Wimbledonin Indian Wells Australian avoimet Ammattilaistennis muuttuu 2019 patrik niklas-salminen - pallomeri.net

Australian avoimet on kauden ensimmäinen Grand Slam -turnaus, jossa varmasti riittää mielenkiintoa. Tässä tennis live stream turnaukseen.

Australian avoimet – tennis live stream:

Tenniskausi pyörähtää odotetulla turnauksella käyntiin, kun maailman huiput taistelevat siitä vuoden ensimmäisestä Grand Slam -voitosta Australiassa.

Australian Open eli Australian avoimet pelataan Melbournessa ja se tarjoaa viihdettä lähes kahden viikon ajan. Miehissä selvä voittajasuosikki on Novak Djokovic, joka on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 1. Kovimmat haastajat ovat tuttuja kasvoja, sillä Djokovic mestaruuden suurimmat uhkaajat ovat Rafael Nadal, Roger Federer ja Alexander Zverev.

Mainos alkaa:

Naisissa voittajasuosikkeja on huomattavasti enemmän, sillä turnauksessa päätyyn asti voi venyä jopa yli kymmenkunta pelaajaa. Jos suosikkeja täytyy nostaa esiin, niin tietysti maailmanlistan kärjessä oleva Simona Halep on kova tekijä. Samoin viime vuoden finaalissa Halepin voittanut Caroline Wozniacki. Myös vuonna 2016 voittoa juhlinut Angelique Kerber saattaa venyä aina voittoon asti.

Australian avointen finaalit ovat ohjelmassa 26.-27.1., jolloin päästään lopulta näkemään se, että ketkä ovat tänä vuonna Australian valtiaita.

Kaavio ja otteluohjelma turnaukseen löytyvät täältä!

Kaikki ottelut näet suorana lähetyksenä Unibet-TV:n kautta. Ilmaisen live streamin saat käyntiin, kun rekisteröidyt Unibetin asiakkaaksi ja pidät huolen, että pelitililläsi on vähintään 1€ positiivista saldoa. Näin saat käyttöösi koko Unibetin laajan urheilutarjonnan, kuten vaikkapa juuri tennis live stream -palvelun.

Unibet-TV tarjoaa ilmaiseksi myös paljon muita sarjoja ja otteluja, sillä valikoimasta löytyy niin KHL:ää, SHL:ää, La Ligaa kuin Serie A:takin.