Australian avoimet – 3. kierros: Roger Federer – John Millman live stream

Roger Federer John Millman live stream australian avoimet open

Australian Openin 3. kierroksella nähdään mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Roger Federer ja John Millman iskevät yhteen. Matsiin on saatavilla maksuton live stream!

Ilmainen live stream – Australian avoimet: Roger Federer – John Millman

Nadal, Djokovic, Federer, Zverev, Thiem, Medvedev, Kontinen ja kaikki muut supertähdet ovat nähtävissä maksutta kauden ensimmäisessä Grand Slamissa, sillä Australian avointen ottelut näkyvät Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Roger Federerin kausi alkoi muista kärkinimistä poikkeavalla tavalla, sillä hän ei osallistunut lainkaan ATP Cup -maajoukkueturnaukseen. Sveitsiläislegenda sanoikin ennen turnausta, että hänen odotuksensa eivät ole kovinkaan korkealla juuri siitä johtuen, että pahimmat kilpakumppanit olivat saaneet jo kovia matseja alle.

Federer nosti isoksi kulmakiveksi kolmannen kierroksen ottelun: Mikäli hän saa pelinsä rullaamaan ja selvittää tielle neljännelle kierrokselle asti, alkaa kone olla sen verran lämpimänä, että voidaan varovasti ryhtyä puhumaan mahdollisista menestyshaaveista tämän vuoden Australian Open -turnauksessa.

Nyt ollaan saavuttu siis tuolle kolmannelle etapille. Kaksi avauskierrosta sveitsiläinen suoritti jo majesteettisesti, kun niin Steve Johnson kuin Filip Krajinovic kaatuivat suoraan kolmessa erässä.

Eiköhän jokainen tennisfani toivo, että myös kolmas, neljäs, viides ja kuudeskin matsi suju samalla vireellä höystettynä, jotta näkisimme tämän legendan vielä kerran Australian avoimen tennisturnauksen finaalissa.

Australialaisen kotiyleisönsä edessä pelaavalla John Millmanilla on kuitenkin varmasti eriävä mielipide tähän asiaan…

Australian Openin kaaviot

Australian Open – yleistä infoa:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Alta voit vielä kuunnella, mitä sanottavaa iloisella Federerillä oli toisen kierroksen voittonsa jälkeen.