Australian avoimet – puolivälierät: Rafael Nadal – Dominic Thiem live stream

Rafael Nadal dominic thiem nick kyrgios australian avoimet open live stream

Australian Openin puolivälierät taputellaan valmiiksi keskiviikkona, kun vastakkain asettuu kaksikko Rafael Nadal – Dominic Thiem. Matsiin on saatavilla maksuton live stream!

Australian avoimet: Rafael Nadal – Dominic Thiem – ilmainen live stream

Nadal, Djokovic, Federer, Zverev, Thiem, Medvedev, Kyrgios, Kontinen ja kaikki muut supertähdet ovat nähtävissä maksutta kauden ensimmäisessä Grand Slamissa, sillä Australian avointen ottelut näkyvät Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Mainos alkaa

Rafael Nadalin tie tämän vuoden Australian avoimissa on kulkenut samaa raidetta kuin viime vuonnakin –  eli kohti finaalia ja Novak Djokovicin kohtaamista. Rafa on hävinnyt turnauksessa vain yhden erän, kun kotiyleisön suosikki Nick Kyrgios onnistui viemään sellaisen espanjalaiselta neljännellä kierroksella. Loppulukemat kirjattiin kuitenkin Kyrgiosin pirteästä esityksestä huolimatta Nadalin hyväksi 3-1.

Thiemin matka puolivälieriin on ollut hieman vaikeampi, sillä esimerkiksi toisella kierroksella hän joutui vääntämään täydet viisi erää australialaista Alex Boltia vastaan. Viimeisimmässä ottelussa Gael Monfils kuitenkin kaatui suoraan 3-0, joten ATP-listan viidennellä sijalla oleva itävaltalainen pääsee haastamaan Nadalin suhteellisen ”tuoreena”.

Ennakkosuosikista ei tässä otteluparissa ole epäselvyyttä. Voisiko Thiem kuitenkin haastaa tosissaan Nadalin ja järjestää jymy-yllätyksen? Se selviää keskiviikkona!

Nadalin ja Thiemin välisen ottelun voittaja kohtaa välierässä voittajan ottelusta Stan Wawrinka – Alexander Zverev.

Australian Openin kaaviot

Australian Open – yleistä infoa:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Alta voit fiilistellä viime vuotisen, Djokovicin ja Nadalin välisen finaalin parhaat palat. Mestaruushan meni tuolloin serbialaisen nimiin – ja nytkin hän on selvittänyt tiensä jo välieriin kaadettuaan puolivälierässä Milos Raonicin suoraan 3-0.

Välierissä saadaan todellinen legendojen kohtaaminen: Novak Djokovic vs. Roger Federer.