Australian Avoimet pääosassa Pallomeri.net viikkokalenterissa!

Australian avoimet Australian Open Nadal Federer Australian avoimet Pallomeri.net

Tuorein viikkokalenteri pitää sisällään jälleen mitä monipuolisemmin eri urheilulajien tarjontaa seurattavaksi Pallomeri.netin lukijoille. Valitsimme kohteita “listoillemme” lähes neljäkymmentä ja kalenteri etenee aina alkaneen viikon sunnuntai-iltaan saakka. Suurin mielenkiinto tällä viikolla kohdistuu tenniksen kauden ensimmäiseen Grandslam -turnaukseen, kun Australian Avoimet alkaa.

Lähetykset Australian Avoimista alkavat Unibet TV:ssä joka yö kello 1.00. Eurosport aloittaa lähetyksensä neljältä aamuyöllä. Ensimmäinen viikko pelataan ensimmäistä neljää kierrosta, kunnes saadaa puolivälierät käyntiin kahden viikon turnauksessa. Suomalaisia ei tänä vuonna tietenkään ole mukana kun Jarkko Niemisen ura päättyi.

Listalla löytyy myös hyviä otteluita NHL:stä, NBA:sta ja tietenkin kotimaisesta Liigasta sekä CHL:stä. Korista pelataan Euroliigan ja Euro Cupin osalta, joissa Petteri Koponen ja Sasu Salin hakevat joukkueilleen tärkeitä pisteitä.

Viikonloppuna YLE näyttää muunmuassa lumilautailua sekä ampumahiihtoa. Valitsimme myös listoille erittäin mielenkiintoisen katsojalajin futsalin, jonka Cupin finaalit käydään niin miesten kuin naisten sarjoissa YLE:n kanavilla sunnuntaina.

Golfissa European Tourilla pelataan ensimmäinen aavikolla käytävä Lähi-Idän kisa Abu Dhabissa. Ensimmäistä kertaa vuoden 2016 aikana kaikki kolme suomalaista ovat viivalla. Viasat Golf ja Viaplay kannattaa virittää taajuksille jos suomalaisilla sujuisi heti kauden avauskisassa!