Australian avoimet – puolivälierät: Novak Djokovic – Milos Raonic live stream

Australian avoimet – puolivälierät: Novak Djokovic – Milos Raonic live stream

Australian Openin puolivälierät käynnistyvät tiistaina, ja vastakkain asettuvat Novak Djokovic sekä Milos Raonic. Matsiin on saatavilla maksuton live stream!

Ilmainen live stream – Australian avoimet: Novak Djokovic – Milos Raonic

Nadal, Djokovic, Federer, Zverev, Thiem, Medvedev, Kyrgios, Kontinen ja kaikki muut supertähdet ovat nähtävissä maksutta kauden ensimmäisessä Grand Slamissa, sillä Australian avointen ottelut näkyvät Unibet-TV:ssä.

Otteluiden katsominen ei maksa mitään, mutta sinulla täytyy olla aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1 euro rahaa. Voit avata tilin näppärästi suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ, tai vaihtoehtoisesti alla olevasta painikkeesta.

LIVE STREAM AUKI!

Novak Djokovin taival Australian Openissa on ollut juuri sitä, mitä odottaa sopikin: Serbi on marssinut voitosta toiseen, eikä hän hävinnyt neljällä ensimmäisellä kierroksella kuin yhden erän – ja senkin avausottelussa Jan-Lennard Struffille.

Laitettakoon tuo erätappio ”työtapaturman/käynnistysvaikeuksien” piikkiin, sillä sen jälkeen Djokerin meno on Melbournessa on ollut jälleen kerran vakuuttavaa. Hänen harteilleen voikin yhä laskea suurimman ennakkosuosikin viitan.

Jos on ollut Djokon meno vakuuttavaa, niin samaa voidaan sanoa puolivälierien vastustajasta, kanadalaisesta Milos Raonicista. Raonic ei nimittäin ole hävinnyt turnauksessa vielä erääkään. Todelliset myrskyvaroitukset hän antoi kolmannella ja neljännellä kierroksella, kun niin Stefanos Tsitsipas kuin Marin Cilic jäivät nollille.

Onkin äärettömän mielenkiintoista nähdä, millaisen vastuksen hän pystyy Djokovicille antamaan.

Jo aiemmin tiistaina pelataan ensimmäinen puolivälierä, jossa Roger Federer saa vastaansa jenkkiyllättäjä Tennys Sandgrenin. Myös tuohon otteluun löydät ilmaisen live streamin yllä olevia ohjeita noudattamalla.

Australian Openin kaaviot

Australian Open – yleistä infoa:

Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Alta voit fiilistellä viime vuoden finaalin parhaat palat. Tuossa ottelussahan Djokovic kaatoi Rafael Nadalin.

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut