Australian avoimet 2020: Televisiointi, live stream, aikataulut ja kaavio

Australian avoimet live stream televisiointi

Australian avoimet – tai Australian Open, kuten nimi virallisesti kuuluu – avaa tenniksen Grand Slam -kauden. Turnaukseen on saatavilla ilmainen live stream!

Australian avoimet live stream 2020:

Kuten yllä jo mainittiin, turnaus on siis katsottavissa ilmaisen live streamin välityksellä.

Australian Openin maksuttoman lähetyksen saat käyntiin Unibet-TV:ssä, kunhan sinulta löytyy aktiivinen pelitili, jossa on rahaa vähintään 1 euro. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä, niin saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Ilmaisen live streamin kautta pääset katsomaan myös jo turnauksen karsintoja, joiden kautta Emil Ruusuvuori koittaa napata uransa ensimmäisen paikan Grand Slam -turnauksen pääsarjassa. Lisää turnauksen televisioinnista voit lukea alempaa.

Turnaus Melbournessa käynnistyy pääsarjan osalta maanantaina 20. tammikuuta ja finaalit pelataan sunnuntaina 2. helmikuuta.

Australian avointen ennakko

Kauden ensimmäinen Grand Slam ei ennakkosuosikkien valossa tuo juuri mitään uutta ja mullistavaa. Suurimpana suosikkina kisaan lähtee Serbian Novak Djokovic, joka vei tittelin nimiinsä myös vuonna 2019 – ja on onnistunut tekemään saman tempun aiemminkin jo peräti 6 kertaa.

Vuosi 2020 käynnistyi poikkeuksellisissa merkeissä, kun monet niin sanotuista ”suurista nimistä” nähtiin varsin vakavamielisesti tositoimissa jo uudessa maajoukkueturnauksessa, joka oli nimetty ATP Cupiksi. Finaalissa kohtasivat Espanja ja Serbia, mikä tarkoitti sitä, että Rafael Nadal ja Djokovic pääsivät mittaamaan toistensa kunnon.

Voittajaksi kuoriutui Djokovic, mikä antoikin miehen ennakkosuosikin asemalle Australian Openiin vielä melkoisen lisäbuustin.

Djokovicin voitosta tarjotaan kuitenkin varsin maistuvaa, yli kahden kerrointa. Nadalin kerroin on toiseksi pienin (noin 5,00) ja kolmossuosikkin asemaa kertoimien valossa nauttii hienosti jo viime vuonna suorittanut venäläispeluri Daniil Medvedev (kerroin noin 8,50).

Kohteet Australian avoimiin löydät Coolbetilta.

Novak Djokovic vei voiton Melbournessa viime vuonna:

Australian avoimet – televisiointi

Kuten jo olemme monena vuotena tottuneet, niin Grand Slam -turnausten televisiointi on Eurosportin leveillä harteilla. Eurosport Playerista pääset jopa valitsemaan, mitä kenttää haluat katsoa – ja varsinkin Emil Ruusuvuoren tapauksessa tämä ominaisuus tulee olemaan varmasti hyödyllinen, sillä monikansallinen yhtiö näyttänee pääkanavillaan tunnetumpien pelureiden otteluita.

Turnauksen finaalit – niin naisten kuin miestenkin osalta – näytetään suorana lähetyksenä myös maksuttomalla puolella TV5:llä. Finaalit pelataan sunnuntaina 2. helmikuuta.

Selostus on myös huippuluokkaa, sillä pelien tunnelmaan meidät kuljettaa valtavasta tietopankistaan tunnettu, vuoden 2019 tennistoimittajana palkittu Arne Six.

Australian Openin kaaviot ja aikataulut:

Turnauksen karsintoja pelataan 14.1. – 17.1. välisenä aikana. Ilmainen Australian avoimet live stream sekä Eurosport välittävät nämäkin ottelut katsottavaksi.

Pääsarjan osalta Australian Open käynnistyy tänä vuonna maanantaina 20. tammikuuta. Turnaus huipentuu sunnuntaina 2. helmikuuta pelattaviin finaaleihin.

Suomalaisväriä turnaukseen tuo Henri Kontinen, joka on mukana miesten nelinpelissä yhdessä uuden parinsa Jan-Lennard Struffin kanssa.

Kaaviot

Miesten kaksinpeli

Naisten kaksinpeli

Miesten nelinpeli (Henri Kontinen)

Naisten nelinpeli

Emil Ruusuvuoren taival Australian avoimissa:

Tähän päivitämme Ruusuvuoren ottelut turnauksessa. Ennakkon voit ottaa lukuun ottelun pelaajien nimiä painamalla. Samasta linkistä pääset myös ilmaisen live streamin pariin.

Karsinnat – 1. kierros: Ruusuvuori vs. Mena 7-5, 6-2 – VOITTO

Karsinnat – 2.kierros: Ruusuvuori vs. Benchetrit 4-6, 6-0, 6-7 (3-10) – TAPPIO

Benchetrit eteni lopulta turnauksen pääsarjaan saakka.